راهنمای کامل تمیز کردن جرمگیری قهوه ساز خانگی

شستن قهوه ساز

تمیزکردن قهوه ساز و اسپرسوساز های خانگی با توجه به گستردگی استفاده از آن ها امروزه جزو سوالاتی است که خیلی مطرح می شود. در این مقاله سعی داریم تا با بررسی کامل نحوه تمیز کردن انواع قهوه ساز های خانگی با برندهای مختلف از جمله مباشی، دلونگی و…. چگونگی استفاده از آن ها به نحوی که به آن ها لطمه زده نشود و در بلند مدت بتوان به خوبی از آن ها استفاده شود. رسوب زدایی و در واقع همان جرم گیری قهوه ساز از جمله عوامل بسیار مهمی است که نقش اساسی در کیفیت قهوه و طول عمر آن دارد.

تمیز کردن قهوه ساز معمولا با جرم گیر، قرص، آب لیمو، سرکه و… انجام می گیرد که در ادامه این مقاله به بررسی انواع روش های تمیز کردن و جرم گیری قهوه ساز می پردازیم.

قهوه ساز خانگی

در چند سال اخیر استقبال زیادی از استفاده از قهوه ساز های خانگی شده است. برندهای مطرحی از قهوه سازها وارد بازار شده و در قیمت های مختلفی می توان آن ها را تهیه کرد. برندهای مطرحی مانند دلونگی، اسمگ، مباشی، نوا، نسکافه، گاستروبک و… امروزه در مدل های مختلف در بازار موجود می باشند. برند قهوه ساز، میزان قدرت و به نوعی بار آن، جنس بدنه و… از جمله عواملی است که مشخص کننده قیمت قهوه ساز می باشد.

اهمیت تمیزکردن و جرم گیری قهوه ساز

با توجه به نوع استفاده از قهوه ساز و این که همواره درون آب وجود دارد و آب را به بخار آب تبدیل می کند. به مرور زمان جرم گرفته و باعث می شود که کیفیت قهوه هایی که درست می کند به شدت کاهش یابد و در بلند مدت صدمات زیادی به خود دستگاه وارد شود. میزان جرمی که قهوه ساز می گیرد به کیفیت آبی که از آن استفاده می شود بستگی دارد. معمولا کیفیت آب و سختی آب در شهرهای مختلف متفاوت می باشد.

نکته: گفته می شود که برای قهوه ساز از آب تصفیه شده و یا آب جوشیده که سرد شده استفاده شود.
به هر حال موارد کلی در رابطه با اهمیت تمیز کردن و یا جرم گیری و رسوب زدایی است دستگاه عبارتند از:

  • کیفیت قهوه به شدن کاهش می یابد و دیگر نمی توانید قهوه با کیفیت بالا را از آن بگیرید.
  • رسوب و جرم در دستگاه صدمات جدی به دستگاه وارد می کند و عمر آن را به شدت کاهش می دهد.
  • نیاز به تعمیر و هزینه بالای تعمیر دستگاه های قهوه ساز

موارد بالا لزوم تمیز کردن و رسوب زدایی مستمر دستگاه های قهوه ساز را مشخص می کنند. در ادامه به بررسی انواع روش انجام این فعالیت می پردازیم.

تمیزکردن دستگاه قهوه ساز در هنگام استفاده

در زمان استفاده از دستگاه می توان با اختصاص زمان کوتاهی می توان تمیز کردن دستگاه را همان زمان انجام دهیم. پس از هر بار استفاده سعی کنید، برای چند لحظه از دستگاه بدون قرار دادن نازل و یا شیر استفاده کنید تا محتوای داخل آن خارج شود.

جرم گیری و رسوب زدایی و قهوه ساز و اسپرسوساز

تمیزکردن ، جرم گیری و رسوب زدایی قهوه یاز و یا اسپرسوساز از جمله فعالیت های ضروری است که همواره در هنگام استفاده از این دستگاه استفاده شود. در صورتی که این فعالیت به صورت مستمر و مناسبی انجام نشود، کیفیت قهوه به شدت کاهش پیدا می کند و نمی توان عملکرد مناسب از دستگاه انتظار داشت. همچنین در صورت استفاده مستمر از دستگاه عمر دستگاه کاهش پیدا کرده و نیاز به تعمیر پیدا می کند.

اگر قهوه طعم تلخ بیش از حد داشت و حالت سوختگی دارد و عطر و طعم قهوه خوب نباشد، دستگاه نیاز به رسوب زدایی دارد. اگر بتوانید به صورت ماهانه و دوره ای دستگاه را رسوب زدایی کنید، علاوه بر عملکرد بهتر قهوه ساز، عمر آن نیز افزایش پیدا می کند.

جرم گیری و رسوب زدایی با استفاده از آب لیمو

آب لیمو و سرکه سفید از جمله مواد طبیعی هستند که می توان با کمک آن ها فرآیند رسوب زدایی را انجام دهیم. باید در نظر داشته باشد که این فرآیند را به خوبی انجام دهید تا مشکلی ایجاد نشود. برای انجام این روش رسوب زدایی، مراحل زیر را انجام دهید:

  1. نصف پارچ آب را پر کنید.
  2. نصف لیوان آب لیموی تازه را با نصف لیوان آب ترکیب کنید.
  3. ترکیب آب و آبلیمو را داخل پارچ قهوه ساز بریزید و بگذارید 15 دقیقه دستگاه روشن باشد.
  4. فیلتر دستگاه را جداکرده و به خوبی بشویید.
  5. فیلتر دستگاه را نصب کرده و بگذارید دستگاه کار کند.
  6. آب پارچ دستگاه قهوه ساز را خالی کرده و آب شیر پر کنید و مجدد دستگاه را روشن کرده و بگذارید آب از آن خارج شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات محبوب